Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας απελπισμένος κοντά στην αυτοκτονία

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο στα νέα επεισόδια. Ο Δούκας βρίσκεται καθημερινά ένα βήμα όλο και πιο κοντά στην αυτοκτονία, στις Άγριες Μέλισσες. Βουλιάζει στη θλίψη του, έχοντας χάσει τα πάντα. Οικογένεια, περιουσία, υψηλή θέση στην κοινωνία… Στο πλευρό του βρίσκεται μόνο η Μυρσίνη, η οποία υποφέρει. Φοβάται πως ο σύζυγός της θα την εγκαταλείψει.

Οι μέρες στη Λάρισα είναι πολύ δύσκολες. Ο Δούκας προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του οικονομικά, ενώ η Μυρσίνη υποφέρει που τα παιδιά της την έχουν εγκαταλείψει. Δεν μπορούν να δουν ούτε τον μικρό Σέργιο, τη μοναδική τους παρηγοριά. Τί θα συμβεί στο ζευγάρι των Σεβαστών;

H θλίψη ένας κακός σύμμαχος
Τα τελευταία λόγια της Ανέτ στοιχειώνουν τον Δούκα “Ελπίζω αυτό να σε σταματήσει αδελφέ μου…”. Και πράγματι, ο θάνατός της θα τον σταματήσει. Η εμπλοκή του με την χούντα δε θα έχει σχέση με τις ακραίες πράξεις, ή με τις ιδεολογίες αυτές. Ο Δούκας θα συνεργαστεί καθαρά για λόγους οικονομικούς. Σε αντίθεση με την Μυρσίνη, η οποία θα γίνει ένα με τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Ο Δούκας θα σκεφτεί πολλές φορές την αυτοκτονία, στις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι ένας άλλος Δούκας Σεβαστός. Θα πάψει να είναι ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας που σκορπά τον τρόμο. Θα αλλάξει πολύ. Σύμφωνα με το TiVi, στο πλευρό του θα βρεθεί η Μυρσίνη, η οποία θα του τονίζει διαρκώς πως είναι ο μοναδικός Σεβαστός, πως πρέπει να παλέψει…

Ακόμα και τα παιδιά του έχουν απαρνηθεί τον ίδιο και το όνομά του. Πλέον, αυτός σηκώνει στις πλάτες του το όνομα της οικογένειας. Αυτός και ο μικρός Σέργιος, ο οποίος μεγαλώνει χωρίς να γνωρίζει… Όλα αυτά, μέχρι να αναθεωρήσει και ο ίδιος, κάνοντας την δική του επανάσταση. Σε αυτή την επανάσταση, όμως, εμπόδιο θα σταθεί η Μυρσίνη, η οποία διεκδικεί όλα όσα έχασαν με μανία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.