Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε την τελευταία σκηνή της σειράς! (video)

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ! Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε την τελευταία σκηνή της σειράς!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει στις «Άγριες Μέλισσες», στη δημοσιότητα, στο ενοχλητικό εξώφυλλο, αλλά και στην περιοδεία με την «Ηλέκτρα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και έδωσε μια αποκάλυψη για την τελευταία σκηνή της σειράς.

«Θα έχουμε happy end για τον Λάμπρο και τη Λενιώ. Η τελευταία σκηνή του έργου θα είναι κάτι όμορφο, θα γυριστεί στον κάμπο από όπου ξεκίνησε η σειρά. Για τον κάθε ήρωα θα υπάρχει μια προσωπική ολοκλήρωση. Η σκηνή θα γυριστεί στην Κωπαϊδα, σε κάποια χωράφια. Θα υπάρξει θεία δίκη, θα τιμωρηθούν άνθρωποι και θα την πληρώσουν και άνθρωποι που δεν φταίνε»

Στο βίντεο μετά το 10:30 λεπτό:

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Η επιθυμία μου να είμαι στην “Ηλέκτρα” ήταν μεγαλύτερη από την κούρασή μου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει στις «Άγριες Μέλισσες».

Συγκλονίζει ο Δ. Γκοτσόπουλος περιγράφοντας τη σκηνή με τα τυφλά παιδιά στις «Άγριες Μέλισσες»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αναφέρθηκε σε ένα περιοδικό που έγραψε πολύ προσωπικά πράγματα για τον ίδιο, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έχω ενοχληθεί με εξώφυλλο κίτρινου περιοδικού, κινήθηκα νομικά»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αναφέρθηκε στην περίοδο που ήρθε στην Αθήνα από το χωριό του, αλλά και στο «Star System» το οποίο απεχθάνεται.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Απολαμβάνω τα καλά της δημοσιότητας, αν και δεν ήταν εύκολη για μένα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης.

The post Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε την τελευταία σκηνή της σειράς! (video) first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.