Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες: Ο Αλέξης μαθαίνει ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού

Φαίνεται πως όλοι οι ήρωες οδηγούνται στην μεγάλη μεγάλη αλήθεια. Μια αλήθεια που ταράζει τους χαρακτήρες και τους οδηγεί σε νέες περιπέτειες.

Ο Αλέξης ξενοίκιασε το σπίτι που είχε με την Πηνελόπη στις Άγριες Μέλισσες, με την απόφαση να εγκαταλείψει το Διαφάνι. Αυτό σημαίνει πως έχει αποδεχτεί τον χωρισμό του με την πρωταγωνίστρια, χωρίς, βέβαια, να κάνει πίσω.

Συνεχίζει να αναρωτιέται τα αίτια που έφεραν τη διάλυση στο σπιτικό του. Μέσα του γνωρίζει πως η Πηνελόπη κρύβει κάτι άλλο, πιο βαθύ και καταστροφικό. Κάτι που αν μαθευτεί, θα τους στοιχειώσει για πάντα. Ο ίδιος, όμως, δε μπορεί να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Θα κινήσει γη και ουρανό για να ανακαλύψει τί είναι αυτό που τον κρατά μακριά της.

 

Η στιγμή της αποκάλυψης
Ο Αλέξης κινεί γη και ουρανό προκειμένου να ανακαλύψει τους λόγους, για τους οποίους τον εγκατέλειψε η Πηνελόπη, στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, αποφασίζει να ρισκάρει, μέσω μιας επίσκεψης στον γιατρό της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με το TV24, ο Γραμματικός συναντά τον γυναικολόγο της Πηνελόπης, ο οποίος ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της γέννας.

Εκείνος, λόγω ιατρικού απορρήτου, τον συμβουλεύει να συζητήσει μαζί της για τις αμφιβολίες που τον ζώνουν, χωρίς να περιπλέκει τον ίδιο. Ο Αλέξης συνειδητοποιεί εκείνη τη στιγμή πως αυτό ήταν το μυστικό που φυλούσε καλά η Πηνελόπη τις τελευταίες μέρες. Το παιδί που είχε στα σπλάχνα της και έχασε άδοξα, ήταν του πρώην συντρόφου της και όχι του ιδίου!

Έξαλλος τρέχει να την συναντήσει, απαιτώντας εξηγήσεις. Η Πηνελόπη σαστίζει, όμως αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει με θάρρος. Ο Αλέξης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Πηνελόπη και το παιδί, με αποτέλεσμα να καταρρέει στις Άγριες Μέλισσες. Η επόμενη κίνησή του είναι να ξεσπάσει στον Μελέτη, στον άνθρωπο που έμπαινε μονίμως εμπόδιο στον γάμο του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...