Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες μέλισσες : Ο Ακύλας βγάζει το αληθινό πρόσωπο στην Κορίνα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές καθώς ο Ακύλας βγάζει το αληθινό πρόσωπο στην Κορίνα.

Εντάξει τα έχουμε δει όλα με τον Ακύλα. Ούτε το αίμα του δεν υπολογίζει πια ,το παιδι του; Μα τι καρδιά έχει αυτός ο άνθρωπος βρε παιδί μου ; Πολλά ψυχολογικά πολλάαααα.

Αυτή την εξέλιξη σίγουρα κανείς δεν την περιμένει στο σπιτικό του Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες. Η Κορίνα και ο Ακύλας θα βρεθούν αντιμέτωποι και η κόρη θα δει το πραγματικό (κακό) πρόσωπο του πατέρα της.

Η Κορίνα ασφυκτιά στον γάμο της με τον Μελέτη. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεν περνάει καλά. Ο Μπάμπης είναι εκείνος που της προσφέρει αυτό που θέλει και όχι ο άνδρας της.

Είναι πλέον αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο και να ξεκινήσει μία νέα αρχή. Αυτό ο Ακύλας δεν πρόκειται να το δεχθεί. Και δείχνει στην κόρη του τον άγριο εαυτό του που θα τρομάξει πολύ την Κορίνα.

Η τελευταία θα μετανιώσει για την στάση της απέναντι στη μητέρα της και θα τρέξει να ζητήσει την βοήθειά της.

Ο Ακύλας δεν αγάπησε ξαφνικά τον Μελέτη για να πάρει το μέρος του. Δεν θέλει να τον χάσει από το πλευρό του. Αφενός γιατί είναι ο αρχηγός των Άβαντες κι αφετέρου γιατί του έχει ανοίξει πολλές πόρτες με τους Σεβαστούς.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο Ακύλας είναι ότι η Κορίνα είναι αποφασισμένη. Δεν έχει πια στο πλάι του το μικρό του κοριτσάκι, αλλά μια γυναίκα δυναμική που τον σιχαίνεται.

Η Ζωή στέκεται δίπλα στην κόρη της και την στηρίζει σε κάθε της απόφαση. Το σπίτι μοιράζεται ξανά σε δύο στρατόπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.