Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Νέος πόλεμος ανάμεσα σε Δούκα και Βόσκαρη

Καταιγιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας (4/4), στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Δούκας και ο Βόσκαρης θα βρεθούν, για πρώτη φορά, σε αντίθετα στρατόπεδα, μέσα από μία σύγκρουση.

Ο Μάνος Βόσκαρης δε θα δεχτεί να αποφυλακίσει εύκολα την Ελένη, παρά την προσπάθεια του Νέστορα να αυτοθυσιαστεί.

Παράλληλα, η Μυρσίνη τρομοκρατείται από τις πιέσεις του Γραμματικού, σχετικά με την υπόθεση της Σταμίρη στην φυλακή και ζητάει από τον Βόσκαρη να μη μιλήσει ποτέ για τις παράνομες συμφωνίες που έκαναν στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Γραμματικός συνεχίζει τις έρευνες, ενώ ο Μελέτης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του ανάμεσα στον πατέρα του, την Δόμνα, αλλά και την Ζωρζέτ. Τί θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς;

Ο Μελέτης έρχεται σε διαφωνία με τον Θέμελη – Η Δόμνα μαθαίνει την αλήθεια
Ο Μελέτης διαφωνεί κάθετα με τη συμφωνία που επιθυμεί να φέρει εις πέρας ο Δούκας. Ο πρωταγωνιστής δεν επιθυμεί μπλεξίματα με τον άνθρωπο που δε δέχεται πως είναι ο πατέρας του. Μάλιστα, ζητάει από τον Δούκα να απέχει από όλο αυτό.

Ο Θέμελης, όμως, δεν πτοείται. Επιμένει στη συμφωνία αυτή και ο Μελέτης πηγαίνει να τον βρει. Μια συνάντηση που δε θα καταλήξει καθόλου ωραία, καθώς θα αποκαλυφθούν μυστικά και ψέματα που έμεναν βαθιά κρυμμένα. Σε μια συζήτηση που θα ακολουθήσει, ο Μελέτης θα αποκαλέσει τον Θέμελη «πατέρα», κάτι που θα ακούσει τυχαία η Δόμνα. Είναι η στιγμή που θα αποκαλυφθούν όλα στις Άγριες Μέλισσες και τα δύο αδέρφια θα έρθουν κοντά, σταδιακά.

Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης παλεύει να διώξει τα συναισθήματα που νιώθει ακόμη για την Πηνελόπη. Η Ζωρζέτ είναι μια καλή συντροφιά για αυτόν, όμως η παρουσία της δεν βοηθάει ιδιαίτερα την κατάσταση. Οι εκρήξεις ζήλιας της Πηνελόπης θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στην οικογένεια Σεβαστού.

Ο Δούκας ξεσπάει στην Μυρσίνη – Ο Βόσκαρης σε μεγάλη σύγκρουση στις Άγριες Μέλισσες
Ήδη ο Δούκας, από τα τελευταία επεισόδια, φαίνεται αντίθετος με τις κινήσεις που κάνει ο Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να μην αργήσει να ξεσπάσει. Ύστερα από τις πιέσεις του Γραμματικού, ο Δούκας δε φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος να στηρίξει τον παλιό του φίλο.

Αντίθετα, ο Βόσκαρης επιθυμεί να κρατήσει κοντά του τους Σεβαστούς, ευελπιστώντας σε μια μελλοντική βοήθεια. Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να ζητήσει από τον Δούκα να γίνει ο κουμπάρος του στον γάμο με την Σοφούλα, κάτι που, φυσικά, ο Δούκας αρνήθηκε.

Ο Δούκας ξεκινάει μία νέα σύγκρουση και με την Μυρσίνη, στις Άγριες Μέλισσες, κατηγορώντας την που άφησε το πεδίο ανοιχτό, με αποτέλεσμα ο Βόσκαρης να κάνει ότι θέλει. Δε θα διστάσει να κατηγορήσει και τον ίδιο τον Μάνο Βόσκαρη, όταν πληροφορηθεί για όλες τις απάνθρωπες πράξεις του στην φυλακή, απέναντι σε τόσες γυναίκες που υπέφεραν στα χέρια του.

Για πρώτη φορά, ο Δούκας θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στις Άγριες Μέλισσες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.