Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, υπάρχει μία συγκεκριμένη σκηνή που οι τηλεθεατές δεν κατάφεραν να χωνέψουν ποτέ και που τους ξεσήκωσε περισσότερο…!

Κι όμως, υπάρχει μία συγκεκριμένη σκηνή που οι τηλεθεατές δεν κατάφεραν να χωνέψουν ποτέ, στις Άγριες Μέλισσες. Τα τρία τελευταία χρόνια που προβάλλεται η σειρά, ο κόσμος στάθηκε σε έναν θάνατο (από τους πολλούς), ο οποίος κατάφερε να συγκινήσει και να εξοργίσει ταυτόχρονα.

Στο αφιερωματικό επεισόδιο της σειράς, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης μοιράστηκαν πτυχές της ιστορίας που δε γνωρίζαμε. Το συγγραφικό δίδυμο αποκάλυψε πως υπήρξε μία σκηνή, η οποία πλήγωσε αρκετά τους τηλεθεατές.

Αυτή δεν ήταν άλλη από τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού! Μόλις ο Αχιλλέας Μεγαρίτης τον σκότωσε εν ψυχρώ, το Twitter πήρε φωτιά, μετατρέποντας αυτή τη σκηνή ως την πιο ξεχωριστή, στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Stamoulis (@spyros_stamoulis)

Ο Σπύρος Σταμούλης δήλωσε πως του έστελναν φίλοι και γνωστοί μηνύματα με δάκρυα στα μάτια, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που αντίκρισαν. Έτσι και οι τηλεθεατές δάκρυσαν και ξέσπασαν μέσω Twitter, καθώς ο Γραμματικός ήταν ο μόνος που δεν έφταιγε και πάλευε για το σωστό και το δίκαιο.

Σπύρος Σταμούλης: Μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Stamoulis (@spyros_stamoulis)

Τη σκηνή κορύφωσε το τραγούδι “Κοκκινολαίμης”, το οποίο ακούστηκε για πρώτη φορά και ανατρίχιασε το κοινό. Μια δημιουργία των Alex Sid και της Αναστασίας Μουτσάτσου.

The post Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, υπάρχει μία συγκεκριμένη σκηνή που οι τηλεθεατές δεν κατάφεραν να χωνέψουν ποτέ και που τους ξεσήκωσε περισσότερο…! first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.