Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες: Η μόνη ελευθερία είναι στη φυγή…

Ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες (1/3), στις Άγριες Μέλισσες.

Η πρώτη μέρα του Μάρτη ξεκίνησε δυνατά, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη στην αγαπημένη μας σειρά. Ο Βόσκαρης συνεχίζει να μάχεται υποχθόνια και με δόλο προκειμένου να κερδίσει τη δίκη, ενώ η Λενιώ καλείται να απαντήσει σε μία σημαντική πρόταση.

Παράλληλα, η Ασημίνα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην Δρόσω και στον Νικηφόρο, όσο εκείνος παλεύει για να βρει λύση στην κρίση. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη έρχεται αντιμέτωπη με μία μεγάλη αποκάλυψη. Τί είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο μελισσών;

Το ύπουλο σχέδιο του Δούκα

Το φιλικό του πρόσωπο έδειξε ο Δούκας στον Θέμελη, παρά την οργή που κρύβει μέσα του, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Θέμελης κατάφερε να κατακεραυνώσει τον Νικηφόρο, ακυρώνοντας την πρότασή του, αλλά και τον ίδιο. Υποστήριξε τον Δούκα μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ δε δίστασε να τον ειρωνευτεί, λέγοντας πως το ποσό που θέλει για να πάρει τον Δούκα, δεν φτάνει ούτε το μπόι του.

Στην συνάντησή τους οι δύο συνέταιροι μίλησαν ανοιχτά για τον συνεταιρισμό. Όταν ο Θέμελης έδειξε προβληματισμό, σχετικά με την πληρωμή, ο Δούκας τον πίεσε. Του ζήτησε να του δώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει, για να μπει, επιτέλους, το σχέδιό τους σε εφαρμογή. Βέβαια, όπως είναι, πλέον, γνωστό, το σχέδιο του Δούκα είναι να βγάλει από την μέση τον Θέμελη, αφού πρώτα εξασφαλίσει τα χρήματά του.

Ο καταδικασμένος έρωτας Μελέτη – Πηνελόπης

Σε φρικτή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε η Πηνελόπη χθες, στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες (1/3). Η ίδια αισθάνεται ενοχές για αυτό που έκανε στον Αλέξη, ενώ μέσα της καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει γυρισμός στον έρωτά της με τον Μελέτη. Παρόλο που προχώρησε την ζωή της, ο Μελέτης εμφανίστηκε ξανά από το πουθενά και το πάθος φούντωσε.

Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης προσπαθεί να εξηγήσει στον Δούκα πως όσο κι αν ζουν χωριστά, πάντα θα τους ενώνει αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλο.

“Ποιος φταίει που δεν μεγαλώσαμε σαν ξαδέρφια;”

Με αυτά τα λόγια θα προσπαθήσει να ρίξει την ευθύνη στον Δούκα, αλλά και στην Ανέτ. Οι δυο τους δεν ειδοποίησαν εξ αρχής τους νεαρούς, με αποτέλεσμα να ερωτευτούν παράφορα, χωρίς να γνωρίζουν τις συνέπειες. Ο Μελέτης, μετά τον χωρισμό της με τον Γραμματικό, αρχίζει να έχει ελπίδες. Όταν ο Κωνσταντής του είπε πως θα πάρει την Δρόσω και θα πάει να ζήσει σε ένα μέρος όπου θα μπορούν να παντρευτούν, το ίδιο σκέφτηκε και ο ίδιος.

Σίγουρα δε θα μπορέσουν να παντρευτούν, αλλά για τον Μελέτη αξίζει μία προσπάθεια να φύγουν από όλα όσα τους κρατούν χωριστά.

“Πρέπει να σταματήσουμε να ψάχνουμε την ευτυχία σε άλλους, Πηνελόπη”

Όλα αυτά, μέχρι η πρωταγωνίστρια μάθει πως περιμένει, τελικά, το παιδί του Αλέξη.

Η μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε πατέρα και γιο

Ανατριχιαστικά ήταν τα λόγια που αντάλλαξαν ο Νικηφόρος και ο Δούκας χθες, στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες (1/3). Όταν ο Δούκας πληροφορήθηκε για την κίνηση του γιου του να μιλήσει στον Θέμελη, εξοργίστηκε. Δεν μπόρεσε να πιστέψει πως ο γιος του, τού γύρισε για μια ακόμη φορά την πλάτη.

Ακολούθησε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο, με τον έναν να πετάει μαχαιριές στον άλλον. Βλέποντας κανείς το επεισόδιο, θα νόμιζε πως δεν είναι πατέρας και γιος, αλλά δύο θανάσιμοι εχθροί. Ο Δούκας υποστήριξε πως ο Νικηφόρος είναι, τελικά, ίδιος με εκείνον και χειρότερος. Όταν μάζευε τις υπογραφές από τον συνεταιρισμό, είδε την λύσσα στο πρόσωπό του, την λύσσα της νίκης.

Αντίστοιχα, ο Νικηφόρος του απάντησε πως δεν του μοιάζει, διότι μέσα του έχει και λίγη ψυχή σε αντίθεση με εκείνον. Μάλιστα, δε δίστασε να του αναφέρει πως, όταν ο Δούκας πεθάνει, εκτός από τον ίδιο, θα θάψει μαζί και την καρέκλα του.

#AgriesMelisses
Δούκας: Και εγώ ήθελα να ξεπεράσω τον πατέρα μου αλλά περίμενα να πεθάνει μέχρι να κάτσω στην πολυπόθητη καρέκλα του.
Νικηφόρος: Ωραία! Κανένα πρόβλημα! Ψόφα!!

Η φυγή και η πρόταση

Δυστυχώς, ο Βόσκαρης, όχι απλώς μπήκε εμπόδιο στο σχέδιο της Σοφούλας να αποδράσει, αλλά διέκοψε οριστικά κάθε της προσπάθεια για μελλοντική φυγή. Η πρωταγωνίστρια αναζήτηση την ευτυχία της στην διαφυγή από το σπίτι του αδίστακτου συζύγου της, με αποτέλεσμα να χειροτερεύσει η κόλασή της.

“Σε δύο Κυριακές από τώρα, δέχεσαι να με παντρευτείς;”

loading...