Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα νιώθει εξευτελισμένη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Δάκης δείχνει ανήσυχος για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα. Τι θα κάνει; Η Ελένη θα δεχτεί να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή. Δείτε όλες τις εξελίξεις.

Επεισόδιο 100. Ο Κυριάκος θα πει στην Ουρανία ότι ο Ακύλας τον ανακάλυψε. Ο Λάμπρος προσπαθεί να ψαρέψει τον Θόδωρο Ξανθό αλλά αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί αλλά η μεταβίβαση έχει ήδη γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή που αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από ‘δω και πέρα. Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα που νιώθει εξευτελισμένη. Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή αλλά η ασφάλεια ήδη ψάχνει στο χωριό. Η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Ντούνια που ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό. Ο Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι. Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Στα προηγούμενα άρθρα-επεισόδια είδαμε πως η Ουρανία πάει εκδρομή με τον Άλκη ενώ ο Κυριάκος με τον Σταμάτη βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο προσεγγίζουν τον αδερφό του Ξανθού, αλλά τους περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.