Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ζητάει διαζύγιο από τον Νικηφόρο

Όλα ανατρέπονται ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Ασημίνα φτάνει στο σημείο να ζητήσει πρώτη διαζύγιο από τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, παρόλο που και οι δύο είχαν συμφωνήσει ομόφωνα να μη τρέξουν άλλο το θέμα δικαστικά.

Η Ασημίνα ανέλαβα τυπικά την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, με τον Νικηφόρο να τον βλέπει τακτικά. Οι δυο τους έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον, χωρίς να διαγράφεται το παρελθόν και τα όσα ένιωσαν ο ένας για τον άλλον.

Ο Πέτρος Ορφανίδης έρχεται στη ζωή της Ασημίνας Σταμίρη, για να φέρει την ανατροπή. Μία ερωτική εξομολόγηση, θα είναι αρκετή για να βάλει την πρωταγωνίστρια σε σκέψεις. Γιατί θα ζητήσει διαζύγιο η Ασημίνα;

Έκπληκτος ο Νικηφόρος
Μετά από τη σύλληψη ενός συντρόφου του, ο Πέτρος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Πριν, όμως, το κάνει αυτό, ζητάει από την Ασημίνα να μιλήσουν. Δε θέλει να φύγει, χωρίς να της εκμυστηρευτεί την αλήθεια.

Την κοιτάζει στα μάτια και παραδέχεται όλα όσα νιώθει για εκείνη. Η Ασημίνα σαστίζει. Είναι κι εκείνη γοητευμένη από τον Πέτρο Ορφανίδη, όσο κι αν δε το παραδέχεται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό TV24 για τις Άγριες Μέλισσες, μετά την εξομολόγηση του Πέτρου, η Ασημίνα θα ζητήσει διαζύγιο από τον Νικηφόρο. Θα του προτείνει να χαράξουν και δικαστικά χωριστές πορείες.

Η άτυπη διάσταση, αποκτά υπογραφή. Η Ασημίνα θέλει το χαρτί του διαζυγίου στα χέρια της. Φυσικά, ο Νικηφόρος μένει έκπληκτος από αυτή την πρόταση. Αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε να ακούσει ποτέ.

Πώς θα αντιδράσει και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ασημίνας;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.