Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 98: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/6

14

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 98: Αποκαλύψεων συνέχεια για τις «Άγριες Μέλισσες» με τον Δούκα Σεβαστό να υποψιάζεται τη σχέση της Μυρσίνης με τον Θωμά Κυπραίο. Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά, καταδικάζοντας και τους δυο στη δυστυχία. Απ’ την άλλη πλευρά, η Ελένη και ο Κυπραίος ζούνε μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Παράλληλα, η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή.

Ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα ενώ ο Λιας ζητάει απ’ τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη δολοφονία της γυναίκας του.  Θα δεχτεί ο Δούκας να λερώσει, γι’ ακόμα μια φορά, τα χέρια του;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 98: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 1/6

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 99: Τρίτη 2 Ιουνίου

Η Βασούλα εξαφανίζεται, μυστηριωδώς, από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του, και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή, και πολέμιο της απαλλοτρίωσης, που εναντιώνεται στον Δούκα. Ο Προύσαλης συλλαμβάνει κι ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο. Η Πηνελόπη βρίσκεται, τυχαία, μπροστά σ’ έναν καυγά κι ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Κι ενώ όλοι βοηθούν στην έρευνα για τη Βασούλα, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 100: Τετάρτη 3 Ιουνίου

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της. Παράλληλα, το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω. Την ίδια ώρα στο σπίτι τους, οι Σεβαστοί θα δεχτούν, γι’ ακόμα μια φορά, την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους. Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά- σιγά να τα καταφέρνει… με την καρδιά της Ασημίνας. Το ίδιο βράδυ, η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια, που τόσο λαχταρούσε, θα γίνει ο εφιάλτης της ενώ την ίδια ώρα, ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα απ’ το χωριό όταν θα πιαστεί στη φάκα απ’ τον Προύσαλη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 101: Πέμπτη 4 Ιουνίου

Ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του. Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της. Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση.

Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει, είναι όμως έτοιμη να τον συγχωρήσει; Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της Θεοδοσίας. Θα υποχωρήσει, τελικά, στις πιέσεις του; Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός νεαρού υφασματέμπορα, του Ιορδάνη, για τη Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω. Μπορεί να βρεθεί, τελικά, λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;

Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης αποκαλύπτει

Στο περιοδικό TV Έθνος έδωσε συνέντευξη ο Λάμπρος Κωνσταντέας, ο οποίος μπαίνει αυτή την εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες με το ρόλο του Ιορδάνη.

Να ξεκινήσω με τα τρέχοντα. Πώς ήρθε ο ρόλος του Ιορδάνη στις «Αγριες μέλισσες»;

Με προσέγγισε η Μιράντα Ρωσταντή -casting director της σειράς- με την αφοπλιστική ευγένειά της, ώστε να βρεθούμε και με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο για ένα δοκιμαστικό, όπως και άλλοι νέοι ηθοποιοί φυσικά. Στη συνάντηση ένιωσα πως κάτι όμορφο θα συμβεί και είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύτηκαν.

Ο ήρωας παίζει καταλυτικό ρόλο στην ιστορία της Δρόσως, καθώς θα τη διεκδικήσει. Πώς θα γίνει η πρώτη γνωριμία τους και πώς θα εξελιχθεί;

Ο Ιορδάνης αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της οικογενειακής επιχείρησης, αφού έχασε τον πατέρα του πρόσφατα. Οταν μέσω της δουλειάς θα αντικρίσει τη Δρόσω, θα είναι και η στιγμή που αποφασίζει πως κάτι πρέπει να κάνει ώστε να γνωρίσει αυτό το κορίτσι. Είναι μια έλξη πηγαία. Θα κάνει πολλές απόπειρες για να το πετύχει αυτό. Η στιγμή κατά την οποία συναντά τη Δρόσω, όμως, είναι αδιαμφισβήτητα δύσκολη. Θα αντιμετωπίσει ένα ακατανόητο, για εκείνον, τείχος. Δεν θα διστάσει όμως να ζητήσει βοήθεια από όποιον του την προσφέρει. Αλλωστε η ανάγκη του για συντροφικότητα τον καθοδηγεί και θα τον κάνει να δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους προσέγγισης. Διακριτικούς και μη! Πάντα όμως χωρίς να προσβάλλει το κορίτσι που τόσο δυνατά τον έλκει.

Η Ελένη τι θέση θα πάρει;

Η Ελένη είναι και μάνα και πατέρας για τις αδελφές της. Σκοπός της είναι να προστατεύει εκείνες και την τιμή τους. Θέλει να είναι σίγουρη ότι πήραν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ευτυχία τους. Αυτό είναι κάπως οξύμωρο, γιατί τα «συμφέροντα» των δύο αδελφών της δεν είναι πια συμβατά. Επιπλέον, ο Ιορδάνης είναι ένας ευγενής άγνωστος για εκείνη. Ετσι, το να πείσει τη Δρόσω για τους σκοπούς του συμπεριλαμβάνει και το να περάσει το «τεστ» της Ελένης.

Οταν πήρες τα πρώτα σενάρια στα χέρια σου, ποιο κοινό σημείο εντόπισες αμέσως με τον ήρωα και ποια χαοτική διαφορά σε θέμα χαρακτήρα με εσένα;

Ο Ιορδάνης συνδέεται βαθιά με την οικογένειά του. Ακόμα κι αν δεν την έχει πια, αποτελεί πρότυπο για τη ζωή του. Πιστεύει στις αρχές που έχτισαν από κοινού. Ταυτίζομαι απόλυτα με αυτό. Βέβαια, ο Ιορδάνης οδηγείται άφοβα, χωρίς δεύτερη σκέψη, από το συναίσθημά του. Προσωπικά, συνήθως θα επεξεργαστώ τα πράγματα πριν δράσω, ακόμα κι αν τελικά ακολουθήσω το ένστικτό μου.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More