Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες επεισόδια – Σε ολική ρήξη Δούκας και Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ήδη σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε το Δούκα να διαμηνύει με το δικό του τρόπο στη Μυρσίνη ότι δεν έχει πια νόημα να είναι μαζί τονίζοντας της παράλληλα ότι τίποτα δεν τον εμποδίζει πλέον στο να βάλει ένας τέλος στη μεταξύ τους σχέση.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Σε ολική ρήξη Δούκας και Μυρσίνη

Η Μυρσίνη από τη πλευρά της, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να συγχωρήσει το Δούκα που έβαλε το γιό τους το Σέργιο να σκοτώσει το πατέρα της Ελένης, δεν θέλει να χωρίσει. Κι αυτό φαίνεται όταν ο Δούκας τις παρουσιάζει τα χαρτιά του διαζυγίου και ζητεί την υπογραφή της.

Η Μυρσίνη γίνεται άλλος άνθρωπος, τα μάτια της βγάζουν σπίθες και τον απειλεί πως είναι γελασμένος πως θα τελειώσει έτσι εύκολα μαζί της. Ο Δούκας επιμένει περιμένοντας την υπογραφή της.

Τα μαντάτα του διαζυγίου τους πληροφορούνται την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μένοντας όλοι άναυδοι. Η Ανέτ πρώτη απ’ όλους καλεί τον αδελφό της να ξανασκεφτεί την απόφαση του ενώ ο Νικηφόρος μαζί με τον Κωνσταντή ζητούν να μάθουν το λόγο.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Σε ολική ρήξη Δούκας και Μυρσίνη

Ο Δούκας το μόνο που κάνει είναι να υποστηρίζει ότι η σχέση του με τη Μυρσίνη έφτασε στο τέλος της ξεκαθαρίζοντας τους ότι η απόφαση του να προχωρήσει στο διαζύγιο είναι οριστική.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...