Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η Ενέδρα Θανάτου Στον Βόσκαρη Από Τον Θανάση…!

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Τα νέα για το βίαιο παρελθόν του μεταφέρονται από στόμα σε στόμα στο Διαφάνι, με αποτέλεσμα να μη τον χωράει πια το χωριό.

Μάλιστα, πολλοί θα επιχειρήσουν να τον βγάλουν από την μέση, με ένα άτομο – κλειδί να δίνει την χαριστική βολή. Ένας νέος χαρακτήρας στη σειρά θα στήσει ενέδρα θανάτου στον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος θα πανικοβληθεί, ζητώντας προστασία από την αστυνομία.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, η τρίτη γυναίκα που θα καταθέσει μαζί με την Λέττα και την Λενιώ, θα είναι η Μαρία Μαδούρου. Η γυναίκα αυτή, υπέφερε στα χέρια του αδίστακτου διευθυντή φυλακών και στην αρχή θα διστάσει να μιλήσει. Η Λέττα και η Ελένη θα την πείσουν, ενώ θα της υποσχεθούν απόλυτη εχεμύθεια και προστασία.

Τα νέα, όμως, θα φτάσουν στον άντρα της Μαρίας, τον Θανάση, ο οποίος θα πέσει από τα σύννεφα. Ύστερα από όσα θα ακούσει, θα στήσει ενέδρα θανάτου στον Βόσκαρη, ενώ οι απειλές για τη ζωή του θα πέφτουν σαν βροχή. Ο Βόσκαρης, φοβισμένος από την κατάσταση αυτή, θα ζητήσει την βοήθεια της αστυνομίας στις Άγριες Μέλισσες, ενώ η φυγάδευση δε θα αργήσει να έρθει.

Για πρώτη φορά ο Βόσκαρης θα χάσει τη δύναμή του, στις Άγριες Μέλισσες, και θα ζητήσει την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία θα του προτείνει ως μοναδική λύση την φυγάδευση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το Πρωινό ANT1, ο Μάνος Βόσκαρης θα πρέπει να φύγει γρήγορα από το Διαφάνι. Ο ίδιος θα πρέπει να ζητήσει προστασία σε κρυφή τοποθεσία, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σε αυτό θα ζητήσει την στήριξη της Σοφούλας, η οποία για ακόμη μια φορά, θα αδιαφορήσει για την οικογένειά της. Θα ακολουθήσει τον Βόσκαρη, κάνοντας την Παγώνα και τον Τόλλια να καταρρεύσουν. Ακόμη και ο Άγγελος, παρά την προδοσία της αγαπημένης του, θα ψάξει πολύ για να την βρει, όλα όμως θα είναι μάταια.

Η Σοφούλα θα φύγει μαζί με τον Βόσκαρη, νομίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο στηρίζει τον αγαπημένο της. Μία είδηση, όμως, θα την κάνει να πέσει από τα σύννεφα. Θα μάθει για την σχέση που ισχυρίζεται ο Βόσκαρης πως είχε με την Λενιω στη φυλακή και η εμπιστοσύνη της θα κλονιστεί. Μείνετε συντονισμένοι για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.