Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η απόφαση για το ταξίδι

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η συνέχεια προβλέπεται να σοκάρει τους τηλεθεατές, στην αγαπημένη μας σειρά. Παρόλο που επικρατούν ημέρες χαράς στο Διαφάνι, μία απόφαση θα σταθεί ικανή για να καταστραφούν όλα. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται να φύγουν από τις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω όμως τους εντοπίζει λίγο πριν αναχωρήσουν για Παρίσι.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η απόφαση για το ταξίδι – Η μαρτυρία του μικρού Σέργιου

Μαζί με τον Κωνσταντή, επισκέπτεται δικηγόρο, προκειμένου να βρει μια λύση για να κρατήσει το ζευγάρι κοντά της. Δεν μπορεί να δεχθεί πως θα χάσει το παιδί, τώρα που επιτέλους το βρήκε. Πώς θα αντιδράσουν οι πρωταγωνιστές και ποια θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει ο νέος πόλεμος;

Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο Νικηφόρος πιέζει την Ασημίνα να φύγουν μαζί από τις Άγριες Μέλισσες, χωρίς να νοιαστούν για την Δρόσω. Εκείνη, στην αρχή είναι σκεπτική και αρνείται να ακολουθήσει τον σύζυγό της. Ο μικρός, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια, γεγονός που δίνει ώθηση στην Ασημίνα να δεχτεί τελικά την πρόταση του Νικηφόρου.

Όταν ο μικρός Σέργιος βρίσκει τις εφημερίδες που κατηγορούν την Ελένη για τον θάνατο του θείου του, ταράζεται. Η εμπιστοσύνη του κλονίζεται και κανείς δεν μπορεί να τον παρηγορήσει. Η Μυρσίνη γυρίζει την πλάτη της στην Ασημίνα, κάνοντάς της φρικτό πόλεμο. Έτσι, η πρωταγωνίστρια, σε μια προσπάθειά της να σώσει και τον γάμο της με τον Νικηφόρο, δέχεται την πρότασή του.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η απόφαση για το ταξίδι - Η μαρτυρία του μικρού Σέργιου

Παρόλο που η Ασημίνα προσπαθεί να καθησυχάσει την Δρόσω, πώς δε θα φύγουν στο Παρίσι, το ζευγάρι ετοιμάζεται κρυφά για το μεγάλο τους ταξίδι. Η Δρόσω έχει ήδη επισκεφτεί δικηγόρο, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους εμποδίσει, με την βοήθεια του Δούκα. Επομένως ηρεμεί, όταν η Ασημίνα την επιβεβαιώνει πως το ταξίδι αυτό δε θα γίνει. Κάτι που, φυσικά, δεν ισχύει.

Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια και την χαρά από τον μικρό. Ο ενθουσιασμός του είναι μεγάλος, έτσι δεν αργεί πολύ να δείξει τον ενθουσιασμό του στην θεία Δρόσω. Την ημέρα της αναχώρησης, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα πιάνονται στα πράσα από την Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες. Θα καταφέρουν να δραπετεύσουν ή θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν στις απειλές της;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...