Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Είσαι σίγουρος πως είναι δικό σου το παιδί;

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές: Είσαι σίγουρος πως είναι δικό σου το παιδί; Ο Ζάχος σπέρνει τη Διχόνοια σε Ελένη και Λάμπρο.

Αυτός ο Ζάχος μας έχει κατσικωθεί στο σβέρκο, και δεν λέει να καταλάβει πως η Λενιώ δεν πρόκειται να του κάτσει. Μάλιστα γίνεται χειρότερη κατίνα από την Ρένα (Να ένα καλό ship Που δεν έχουν σκεφτεί οι σεναριογράφοι για να πάνε στην ευχή της Παναγιάς και οι δύο) και αφήνει υπόνοιες στο Λάμπρο για το παιδί που περιμένει η Ελένη

Ελένη και ο Λάμπρος θα γίνουν γονείς – Το θαύμα που περίμεναν η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους έγινε, Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η χαρά τους για όσα θα έρθουν δεν μπορεί να κρυφτεί. Μόνο που δεν υπολογίζουν τον Ζάχο, ο οποίος δείχνοντας πλέον ένα άλλο πρόσωπο, έχει βάλει στόχο να τους χωρίσει και να καταστρέψει την ευτυχία τους. Το περιοδικό TV24 έχει το αποκλειστικό Ρεπορτάζ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήταν στον δεύτερο κύκλο της σειράς Αγριες μέλισσες, όπου η Ελένη έχοντας επιστρέψει στο Διαφάνι από τη φυλακή, έμαθε πως είναι λίγες οι πιθανότητες να μείνει έγκυος. Οι άγριοι βιασμοί που υπέστη από τον Βόσκαρη και εξαιτίας της, δίχως τη δική της έγκριση, έκτρωση που της έκαναν, προέκυψε σοβαρός τραυματισμός που της προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά. «Μόνο από ένα θαύμα θα μπορέσετε να μείνετε έγκυος», της είχε πει η γυναικολόγος που είχε επισκεφθεί τότε και η Ελένη είχε συγκλονιστεί από αυτή την εξέλιξη.

Ωστόσο ο Λάμπρος ήταν δίπλα της και της στάθηκε δίνοντάς της κουράγιο και δύναμη να πιστέψει πως μια μέρα θα καταφέρουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Και αυτή η μέρα φαίνεται πως έχει φτάσει, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη να μαθαίνει πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μια ξαφνική ζαλάδα σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που έχει, η Ελένη μπαίνει σε υποψίες πως ίσως είναι έγκυος. Αν και ξέρει πως είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να συμβεί αυτό, ωστόσο μέσα της βαθιά ελπίζει σε ένα θαύμα. Έτσι ζητάει από την Ρίζω να την εξετάσει και εκείνη της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Ελένη μου, είσαι έγκυος», της λέει και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και κλαίει.

Αργότερα το ανακοινώνει στον Λάμπρο και το ερωτευμένο ζευγάρι νιώθει πως μπορεί πια να ελπίζει σ’ ένα χαρούμενο μέλλον: «Σου το είχα πει πως θα κάνουμε οικογένεια, Ελένη! Να το δικό μας θαύμα που περιμέναμε τόσα χρόνια».

Η είδηση ότι είναι έγκυος, από τη μία, τη γεμίζει χαρά και, από την άλλη, την προβληματίζει αρκετά. Είναι μία εξέλιξη που δεν περίμενε.
Μετά την αναγκαστική έκτρωση, στην οποία την είχε υποβάλει ο Βοσκαρης, θεώρησε άπιαστο όνειρο το γεγονός να γίνει κάποια στιγμή μανούλα. Να, όμως, πού ζωή τα έφερε αλλιώς και τώρα βρίσκεται να ονειρεύεται και πάλι το πιο όμορφο ρόλο της ζωής της.

Αυτό που τον προβληματίζει, ωστόσο, είναι ο Λάμπρος, καθώς έχει αφοσιωθεί το τελευταίο διάστημα στην αντιστασιακή του δράση και βρίσκεται αντιμέτωπος με επικίνδυνες καταστάσεις.Η φράση που της είχε πει κάποια στιγμή: Ευτυχώς, που δεν έχουμε παιδιά είναι αυτή που έχει βάλει φρένο στον ενθουσιασμό της. Είναι σίγουρη πως θα ήθελε να γίνει πατέρας, άλλωστε λατρεύει τα παιδιά, από την άλλη, λόγω του χαρακτήρα του, δεν θα ήθελε το παιδί τους να μεγαλώσει τις συνθήκες που βιώνουν στην παρούσα φάση. Παράλληλα, είναι και η νέα δουλειά που της έχει αναθέσει ο Ζάχος. Το γεγονός ότι μπορεί να μη φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του, λόγω της εγκυμοσύνης, την έχει προβληματίσει επίσης πολύ.

Άγριες Μέλισσες: Είσαι σίγουρος πως είναι δικό σου το παιδί;
Παρά τους οποίους προβληματισμούς της, όμως, ξέρει ότι αυτό το μυστικό δεν πρέπει να το κρατήσει για πολύ. Ο άντρας της δικαιούται να ξέρει την αλήθεια και πρέπει να το πει, όποια και αν είναι η αντίδρασή του.

Το χαρμόσυνο νέο μαθαίνεται σε όλο το χωριό και οι Διαφανιώτες χαίρονται με το ζευγάρι και του εύχονται κάθε ευτυχία και χαρά. Μόνο ένας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζάχο. Με το να περιμένει η Ελένη παιδί καταλαβαίνει πως χάνει και την τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει ξανά την καρδιά της και να την κάνει δική του. Ο ίδιος νιώθει απελπισμένος, κλείνεται σπίτι του και το ρίχνει στο ποτό. Και εκεί πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο που το βάζει αμέσως σε εφαρμογή προκειμένου ακόμα και τώρα να τη διεκδικήσει.

Όταν ένα πρωινό συναντάει τον Λάμπρο στον δρόμο τού βάζει υποψίες για την πατρότητα του παιδιού, λέγοντάς του: «Είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου;». Ο δάσκαλος βγαίνει εκτός εαυτού και του απαντάει: «Πώς τολμάς, ρε κάθαρμα, να λες αυτά τα πράγματα; Τολμάς να μιλάς εσύ για την ηθική της Ελένης; Είσαι διπρόσωπος και ελεεινός, δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου».

Παρά το γεγονός ότι ο Λάμπρος δεν πιστεύει όσα του λέει ο Ζάχος, ωστόσο ο σπόρος της αμφιβολίας έχει αρχίσει να ριζώνει μέσα του. Σκέφτεται όλες τις φορές που η Ελένη πήρε το μέρος του ταγματάρχη, τα καλά λόγια που έλεγε για εκείνον, αλλά και το γεγονός πως ο Ζάχος τη γυρόφερνε όσο εκείνος έλειπε στην εξορία. Όλα αυτά διογκώνονται στο μυαλό του Λάμπρου, εξαιτίας και της ψυχολογικής κατάστασης που έχει μετά την επιστροφή του και οι κινήσεις του από εδώ και στο εξής θα φτάσουν και την Ελένη στα όριά της.

Θα το πεί Ο Λάμπρος στην Ελένη; Και αν το πεί πως φαντάζεστε την Αντίδραση της Λενιώς;

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.