Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ο Προκόπης θα βασανιστεί

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τον τρίτο κύκλο, αλλά και για όλα όσα θα υποφέρει ο Προκόπης, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας. Ένας χαρακτήρας αξιολάτρευτος που έχει κερδίσει την συμπάθεια του κοινού κι έχει ξεχωρίσει, τόσο για το χιούμορ του, όσο και για τις αριστερές του πεποιθήσεις.

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ο Προκόπης θα βασανιστεί

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Προκόπης θα οδηγηθεί στη Λέρο, ως εξόριστος. Θα είναι από τους πρώτους κατοίκους του χωριού που θα πάει στο νησί της εξορίας, μη μπορώντας να κρύψει τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Θα εναντιωθεί στο νέο κατεστημένο, θέλοντας να φέρει πίσω την ελευθερία στη χώρα του. Ποια θα είναι η εξέλιξή του;

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή, ο Προκόπης θα υποφέρει αρκετά στις Άγριες Μέλισσες. Πιο συγκεκριμένα, ο χαρακτήρας αυτός θα βρεθεί μπροστά από πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, θέλοντας να θυσιαστεί για το καλό όλων.

“Ως ανοιχτά αριστερός θα βασανιστεί, θα εκτοπιστεί, θα περάσει πάρα πολλά δεινά και νιώθω όχι απλά τεράστια συγκίνηση, πολύ μεγάλη ευθύνη. Ξέρετε, εκείνη την περίοδο οικογένειες διαλύθηκαν, άνθρωποι χάθηκαν, εξορίστηκαν, παιδιά μεγάλωσαν χωρίς τους γονείς τους κι όλα αυτά έγιναν εδώ, πριν από κάποια χρόνια. Δεν είναι ταινία φαντασίας, είναι αληθινά γεγονότα και νιώθω μεγάλη ευθύνη που θα μιλήσω για όλους αυτούς τους ανθρώπους”.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες έρχεται γεμάτος ανατροπές. Όπως είχαν ενημερώσει οι συντελεστές της σειράς του ηθοποιούς, τίποτα δε θα είναι το ίδιο.

Η προηγούμενη ιστορία έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα στο επίκεντρο να βρίσκεται άλλη. Όλοι οι χαρακτήρες θα κληθούν να παλέψουν μέχρι τέλους. Ένα πολύ λεπτό κι ευαίσθητο ιστορικό γεγονός, θα μας ανατριχιάσει ξανά…

loading...