Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Γιώργο Γεροντιδάκη, σε ευχαριστούμε

Οι Άγριες Μέλισσες έφτασαν στο τέλος τους, με τον εξαίρετο Γιώργο Γεροντιδάκη να “κρατά” όλο το επεισόδιο στις πλάτες του. Ο Μελέτης Ζωιτός, ο άνθρωπος που αγαπήσαμε να μισούμε, επέλεξε τον θάνατο, με σκοπό να λυτρωθεί για τις αμαρτίες του.

Η τελευταία δολοφονία που διέπραξε, έφερε την κάθαρση. Σκότωσε τον Ακύλα Μεγαρίτη και τον έσυρε με το άλογό του σε όλο το χωριό. Έπειτα, σήκωσε τα χέρια του ψηλά, έπεσε στα γόνατα και ζήτησε από τον Προύσαλη να συλληφθεί.

Έπειτα, ξεκινά ο Γολγοθάς του ήρωα. Φυλακισμένος, έχοντας ομολογήσει όλα του τα εγκλήματα, βρίσκεται μέσα σε ένα κελί με μοναδική του συντροφιά τα βιβλία του Νέστορα…

Η Πηνελόπη τον επισκέπτεται τακτικά, του λέει τα νέα του χωριού. Το πρόσωπό του γαληνεύει. Η τελευταία συνάντησή του με τον Κωνσταντή, ήταν καθοριστική. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν σφιχτά, λέγοντας “σ’ αγαπώ” ο ένας στον άλλον. Μία φιλία που δεν έσβησε ποτέ.

Ο Μελέτης οδηγήθηκε στο απόσπασμα και οι τηλεθεατές ξέσπασαν σε λυγμούς. Πλήρωσε για τα λάθη του και αποχαιρέτησε οριστικά την μεγάλη του αγάπη, την Πηνελόπη. Την παρακάλεσε να τον παίρνει μαζί της παντού, να του δείχνει τον κόσμο από τα δικά της μάτια…

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης κατάφερε να μας ανατριχιάσει, να μας συγκινήσει, να μας κάνει να ξεσπάσουμε στο φινάλε των Άγριων Μελισσών. Ένας εξαίρετος ηθοποιός που μας δίχασε αρκετά, που μας έκανε να αγαπήσουμε τους “κακούς” της ιστορίας. Ένας χαρακτήρας που θα μείνει στην ιστορία της συγκεκριμένης σειράς – φαινόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.