Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριες Μέλισσες: Αναπάντεχη επίσκεψη στην κρυψώνα της Ασημίνας


Στο επίκεντρο έχει βρεθεί η απόγνωση της Ασημίνας στην σειρά, η οποία άρπαξε το παιδί και το έσκασε από το Διαφάνι, με τη βοήθεια του Μπάμπη. Η πρωταγωνίστρια βρήκε καταφύγιο σε ένα παλιό σπίτι, έξω από το χωριό. Παρόλο που η κρυψώνα της είναι μυστική, μια αναπάντεχη επίσκεψη σε αυτήν θα προκαλέσει την ανησυχία της Ασημίνας, στις Άγριες Μέλισσες. Ανακαλύψτε παρακάτω όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ο Μπάμπης φυλακίζεται αφήνοντας την Ασημίνα μόνη
Ο Νικηφόρος φαίνεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να γυρίσει πίσω η γυναίκα του με το παιδί. Μάλιστα, δε δίστασε να απειλήσει με κάθε τρόπο τον Μπάμπη, χρησιμοποιώντας όπλο. Ο Νικηφόρος θα τον οδηγήσει στο τμήμα, όπου εκεί θα τον αναλάβει ο Βόσκαρης. Ο Μάνος Βόσκαρης αρχίζει να γίνεται προστάτης των Σεβαστών, καθώς θέτει στον στόχο του όλους όσους πάνε αντίθετα με τις διαταγές τους (Τάκης / Μπάμπης).

Ο Μπάμπης θα δεχτεί μεγάλη πίεση, όμως δε θα μιλήσει. Σε πανικό θα δούμε και την Ουρανία και τον Κυριάκο, οι οποίοι μάταια θα προσπαθήσουν να πείσουν τον γιο τους. Στο μεταξύ, με την απουσία του Μπάμπη για πολλές ώρες, η Ασημίνα μένει μόνη της στο σπίτι, με τον μικρό Σέργιο να την παρακαλάει να γυρίσουν πίσω. Φαίνεται, όμως, πως κάποιος θα καταφέρει να πείσει την πρωταγωνίστρια να κάνει πίσω…

Απρόσμενη επίσκεψη στην κρυψώνα της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες
Ο Μπάμπης, πριν φυλακιστεί, θα καταφέρει να μιλήσει στην Λενιώ για την αδερφή της, η οποία θα τρέξει να την βρει. Η αναπάντεχη επίσκεψη στην κρυψώνα της Ασημίνας, δε θα είναι άλλη, από την αγαπημένη της αδερφή στις Άγριες Μέλισσες, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία.

Η Ελένη θα προσπαθήσει να μιλήσει στην Ασημίνα, να την ηρεμήσει, να απαλύνει τον πόνο της. Η Ασημίνα, όμως, θα είναι κάθετη στην απόφασή της αυτή. Δε θα δεχτεί να γυρίσει πίσω, ενώ ήδη φαίνεται πως σχεδιάζει την απομάκρυνσή της και από αυτό το μικρό σπίτι. Όλα θα ανατραπούν, όταν ο Νικηφόρος την απειλήσει πως θα της πάρει το παιδί. Εκεί, η πρωταγωνίστρια θα λυγίσει για μία ακόμη φορά…


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.