Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται μεγάλες ανατροπές στις ζωές των αδελφών Σταμίρη!

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν και αυτή την εβδομάδα στη ζωή της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως, καθώς η καθεμία θα πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή της, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες.

Ξεκίνησαν οι τρεις τους ενωμένες και αγαπημένες, αλλά η μοίρα τούς έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο! Από τη μέρα που ο πατέρας τους Γιώργης Σταμίρης δολοφονήθηκε από τον Σέργιο (κάτι το οποίο εκείνες δεν γνωρίζουν), η ζωή τους άλλαξε άρδην και μόνο άσχημα πράγματα τους συμβαίνουν!

Αυτό βέ­βαια δεν σημαίνει πως δεν έχουν και τις καλές τους στιγμές αλλά εκεί που πάνε να χαρούν και δείχνουν πως όλα κυλάνε ομαλά, κάτι κακό συμβαίνει και ρίχνονται ξανά στη δυστυχία! Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω και αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους, κυρίως σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή! Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους με τους Λάμπρο, Νικηφόρο και Κωνσταντή.

Δρόσω και Κωνσταντής χωρίζουν
Από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, ο Κωνσταντής δεν είχε κρύψει το πόσο του αρέσει η Δρόσω, αλλά όταν την είδε να χορεύει αισθησιακά στη «Χαβάη» με σέξι εμφάνιση, στο μυαλό του βρισκόταν μόνο η δική της εικόνα! Μάλιστα για χάρη της διέλυσε και τον αρραβώνα του με τη Δόμνα, παρόλο που αυτό είχε επιπτώσεις στην παράνομη επιχείρηση που είχαν στήσει με τον Μελέτη και λίγο κινδύνευσε να μπει στη φυλακή. Παράλληλα, η αποκάλυψη πως ο Σέργιος είναι δικό της παιδί, τον έκανε να αγαπήσει τη Δρόσω ακόμα περισσότερο και έκανε τα πάντα για να τη φέρει πίσω στο χωριό και το κατάφερε! Με την πρώτη ευκαιρία της εξομολογήθηκε τον ερωτά του για εκείνη και η Δρόσω από την πλευρά της ανταπέδωσε και κάπως έτσι ξεκίνησε η… παράνομη σχέση τους! Όμως, όταν αυτή μαθεύεται, κανείς δεν θα τη δει με καλό μάτι και όλοι θα προσπαθήσουν να τους χωρίσουν! Πρώτος ο Νικηφόρος αντιδράει, καθώς είναι σίγουρος πως Δρόσω και Κωνσταντής είναι μαζί για να τον εκδικηθούν και να του πάρουν τον Σέργιο. Όταν οι Σεβαστοί μαθαίνουν για τη σχέση τους, ο Δούκας γίνεται έξαλλος και διώχνει τον γιο του από το σπίτι. Όμως παρόμοια αντίδραση είχε και η Ελένη όταν έμαθε ποιος είναι ο άντρας που αγαπάει η Δρόσω και προσπάθησε να της αλλάξει τα μυαλά, αλλά μάταια! Παρ’ όλα αυτά τόσο η Δρόσω όσο και ο Κωνσταντής ξέρουν πολύ καλά πως ποτέ δεν θα καταφέρουν να ευτυχήσουν καθώς πάντα θα τους «πολεμάνε», αλλά και οι δύο δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για τη σχέση τους. Μέχρι που η Ασημίνα εκβιάζει ανοιχτά τη Δρόσω: «Αν δεν χωρίσεις με τον Κωνσταντή, δεν πρόκειται να δεις ποτέ ξανά τον Σέργιο».

Εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα! Από τη μια ο μονάκριβος γιος της που τον έδωσε αμέσως μόλις τον γέννησε και από την άλλη ο άντρας που έψαχνε στη ζωή της! Μοιραία η ζυγαριά γέρνει προς το παιδί, και έτσι η Δρόσω αποφασίζει να χωρίσει τον Κωνσταντή! Ο χωρισμός τους στοιχίζει πολύ ακριβά και ο καθένας προσπαθεί να τον ξεπεράσει. Η μεν Δρόσω προ­τείνει στον Κυριάκο να της γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που τη βρίζει συνέχεια: «Γλίτωσες από αυτό το βρομοθήλυκο! Την αδελφή της φόνισσας του αδελφού σου!». Όμως ο χωρισμός τους δεν θα κρατήσει για πολύ και αποφασίζουν να συνεχί­σουν να βλέπονται κρυφά απ’ όλους; «Κανείς δεν θα δεχτεί τη σχέση μας, θα μας πολεμήσουν! Αν μάθουν ότι βλεπόμαστε πάλι, θα μου πάρουν το παιδί, Κωνσταντή, δεν θα με αφήσουν να τον δω ποτέ ξανά». Η μαντάμ Κούλα που βρίσκεται στο Διαφάνι, στέκεται δίπλα στη Δρόσω που συνεχίζει να παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή.

Όταν η Ελένη μαθαίνει από τον Κωνσταντή την αλήθεια για το σατανικό σχέδιο του Δούκα, εισβάλλει στον συνεταιρισμό και αποκαλύπτει τα πάντα: «Ο Δούκας μας έστησε παγίδα! Είναι πίσω από την επένδυση του Ιγνατιάδη! Όλα περνάνε στα χέρια του». Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε αναταραχή και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ίδιος του ο πατέρας τον παγίδευσε και πάει να τον βρει! Νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο: «Ντρέπομαι για λογαριασμό σου, πατέρα! Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου», ενώ ο Δούκας με υπεροψία του απαντάει: «Τι νόμιζες, Νικηφόρε; Ότι θα σε άφηνα να καταστρέψεις την περιουσία μας και να παίζουν οι χωριάτες πάνω στα δικά μου χωράφια; Όμως, μη μου κάνεις τον θιγμένο! Δεν έχασες από εμένα, Νικηφόρε! Έχασες από την υπεροψία σου και τη μεγαλομανία σου να γίνεις άρχοντας του κάμπου! Εσύ, άρχοντας του κάμπου! Εσύ δεν μπορείς ούτε την οικογένειά σου να κρατήσεις, θα κρατήσεις μια ολόκληρη αυτοκρατορία;», Ο Νικηφόρος προ­σπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα αλλά πέφτει ξανά σε αδιέξοδο.

Βυθίζεται στη θλίψη του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν: «Μάλλον θα είναι καλύτερο για όλους μας να φύγουμε! Να πάμε στο Παρίσι, Αση­μίνα! Εγώ, εσύ και το παιδί μας! Να ζήσουμε μακριά τους, να βρούμε ξανά την ευτυχία μας, εμάς, τον γάμο μας». Η Ασημίνα δεν συμφωνεί: «Νικηφόρε, είσαι θυμωμένος και απογοητευ­μένος! Δεν είναι λύση να φύγουμε! Πρέπει να βρεις τρόπο να αντιμετωπίσεις την κατάσταση». Όμως, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης και μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του θείου Σέργιου θα ταραχτεί και η Μυρσίνη θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά! Όλη η οικογένεια είναι απέναντί της, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη: «Να μάθει το παιδί ότι η θεία του είναι φόνισσα! Γιατί να το κρύβουμε;».

Η κατάσταση αυτή οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι: «Τελικά, ίσως το να φύγουμε είναι καλή ιδέα», παραδέ­χεται και οι δυο τους κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μπορέσουν να φύγουν μακριά από το Διαφάνι!

Ελένη και Λάμπρος παντρεύονται!
Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για τη δίκη με τον Βόσκαρη, η δολοφονία της Μαδούρου σοκάρει την Ελέ­νη, που για πρώτη φορά δείχνει να μην έχει άλλες δυνάμεις να παλέψει για δικαιοσύνη! Ο Λάμπρος προσπαθεί να την εμψυχώσει και η μόνη ευχάριστη νότα στα όσα ζουν είναι ο γάμος του Μιλτιάδη και της Βιολέτας!

Ο Βόσκαρης βλέποντας να έχει ξανά το πάνω χέρι, μαζί με τον δικηγόρο του προτείνουν στην Ελένη μια συμβιβαστική λύση και να λήξει όλη η διαμάχη μεταξύ τους εκεί! Όμως η Ελένη αρνείται και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους. Από την άλλη και ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία να παντρευτούν άμεσα και να μην το καθυστερήσουν άλλο! Άλλω­στε, η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, και παρά τα πολλά εμπόδια που μπήκαν ανάμεσα τους, εκείνοι τα ξεπέρασαν και κατάφεραν να βγάλουν αλώβητη την αγάπη τους! Έτσι, Λάμπρος και Ελένη, μετά από 18 χρόνια, αποφασίζουν επι­τέλους να παντρευτούν! Και το Διαφάνι έχει κάθε λόγο να χαίρεται!

Ανάμεσα στους καλεσμένους για τον γάμο της Ελένης θα βρίσκονται η μαντάμ Κούλα και ο Νώντας, τους οποίους θα καλέσει η Δρόσω για τη χαρά της αδελφής της! Μπορεί να είναι άνθρωποι της Τρούμπας, αλλά τη Δρόσω την αγάπησαν σαν παιδί τους! Το νυφικό της Ελένης θα είναι όλο με δαντέλα, ακριβώς όπως πρόσταζε η μόδα εκείνης της εποχής, με μικρό πέπλο για στολίδι στα μαζεμένα της μαλλιά και ελαφρύ μα­κιγιάζ. Φυσικά από το πλευρό του ζευγαριού δεν θα λείπουν οι αδελφές της Ελένης, Δρόσω και Ασημίνα, ο Νικηφόρος, η Ουρανία με τον Κυριάκο, ο Νέστορας, ο Αγγελος, η κυρά Δέσπω, η Ρίζω, αλλά και ο ενωμοτάρχης. Μάλιστα η Ελένη θα φτάσει στην εκκλησία, όπου θα την περιμένει ο Λάμπρος ντυμένος γαμπρός, με τη συνοδεία κλα­ρίνου, όπως προστάζει η παράδοση στην επαρχία και δη στη Λάρισα.

Πηγή: TV 24

loading...