Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγρια κόντρα Πορτοσάλτε – Σβέρκου: «Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;» – «Εσύ αυτά λες στη ΝΔ με τον Άδωνι Γεωργιάδη;»

Άγρια κόντρα Πορτοσάλτε – Σβέρκου: «Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;» – «Εσύ αυτά λες στη ΝΔ με τον Άδωνι Γεωργιάδη;»

Ειδήσεις: Για μια ακόμη φορά ο τηλεοπτικός «αέρα» του ΣΚΑΙ μετατράπηκε σε… ρινγκ καθώς ο Άρης Πορτοσάλτε και ο διευθυντής της «Αυγής», Νίκος Σβέρκος, ήρθα για πολλοστή φορά σε κόντρα με αφορμή την τοποθέτηση της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, για τη χώρα μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

«Ήταν ιδιαίτερα σκληρή και αναμενόμενη», τόνισε ο Νίκος Σβέρκος, αναφορικά με την την παρέμβαση της Ζαχάροβα, που κατηγόρησε την Ελλάδα για «αντιρωσική προπαγάνδα».

«Το ψιλοδικαιολογείς, το πάω γλυκά μην είμαι σκληρός πρωινιάτικα» του είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Δεν δικαιολογώ τίποτα, ήταν αναμενόμενο» απάντησε ο κ. Σβέρκος. «Αυτό καταδικάζεται Νίκο, ευθεία και έξω» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Καταδικάζεις οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση έχει γίνει στο παρελθόν Άρη; Είναι απλή ερώτηση» ρώτησε ο κ.Σβέρκος με τον Πορτοσάλτε να απαντά: «Σε τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί το εύρος του βομβαρδισμού της Σερβίας με την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, σου κάνει;».

«Έχω την ξεκάθαρη θέση να πω ότι οποιαδήποτε πολεμική επίθεση είναι καταδικαστέα. Τα νεκρά παιδιά έχουν εθνικότητα. Ήταν αναμενόμενη η επίθεση της Ζαχάροβα. Έχουμε στείλει Καλάσνικοφ και αντιαρματικά, θα καθόταν να μας έλεγε “συγχαρητήρια”; Θα κάναμε διεθνείς πρωτοβουλίες, όχι να κάνουμε τους πολεμάρχους. Ξεκάθαρα έχει να κάνει η δήλωση της Ζαχάροβα με τα όπλα που στείλαμε» πρόσθεσε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε του είπε τότε: «Αναμειγνύεται η κ. Ζαχάροβα στα εσωτερικά μας;» με τον κ.Σβέρκο να του ανταπαντά: «Διπλωματία είναι, ξέρετε τι σημαίνει;» «Α, καλά Τρίτη 8 Μαρτίου είναι σήμερα… Νίκο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;». Τότε ο διευθυντής της Αυγής είπε: «Εσύ αυτά λες στη Νέα Δημοκρατία με τον Αδωνι Γεωργιάδη; Αυτά λέτε στις πρωτοχρονιάτικες πίτες;».

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.